top of page

Onze relaties

Uiteraard zijn wij enorm blij met onze klanten, die  weloverwogen gekozen hebben voor een RIB uit onze selectie. Hieronder aan aantal van onze klanten aan woord, die meer dan tevreden zijn met zowel hun RIB alsook met Infanta Nederland. U kunt deze ambassadeurs in alle vrijheid  benaderen omtrent hun ervaringen.

Client Nandie
INFANTA 6.5
Nandie May

 

In 2010 heb ik deze heerlijk varende RIB gekocht en nu in 2022 beleef ik er nog steeds enorm veel plezier van. Uiteraard ook dankzij de Evinrude 300 pk G2. De combinatie is perfect aan mij afgeleverd en het onderhoud, wat overigens weinig tot niets is laat ik met veel vertrouwen uitvoeren door Infanta RIB Nederland. Dit jaar zo'n mooie TIKI-trailer bij Infanta kopen en dan op weg naar Spanje.

Client Rob
INFANTA 7.3
Rob van Drimmelen

 

Ik wilde een RIB die klein genoeg was om achter mijn auto mee te nemen en toch genoeg ruimte bood aan mijn gezin (5 personen). Op advies van Hans Dirks is dit de 7.3 geworden met een 250 pk Evinrude G2. Wat een goed advies is dit geweest! Afgelopen vakantie in Kroatië was fantastisch, een heerlijke RIB met veel ruimte en heerlijke vaareigenschappen. Absoluut 'the RIB to have!' Hans enorm bedankt voor het goede advies!

Client Robin Strijland.JPG
Infanta 4.7
Robin van Hameren

 

Tijdens onze zeilregatta's zag ik steeds meer RIB's rondvaren als begeleidingsboten en voor van het merk Infanta. Zelf zag ik ook wel de voordelen in van het multifunctionele karakter van dit type boot en ben ik uiteindelijk op bezoek gegaan bij Infanta RIB Nederland. Het duurde niet lang of het tomeloze enthousiasme van Hans Dirkse, de eigenaar, was op mij overgeslagen. Inmiddels vaar ik alweer vanaf 2015 met heel veel plezier in mijn Infanta RIB. 

Client Belinda Langendijk.JPG
INFANTA 5.2
Belinda Groenendijk

 

Mijn vaarbewijs moest ik nog halen, maar het RIB-varen had mijn hard al gestolen en de RIB was ook al besteld. Na vier maanden wachten, was de RIB in Zuid Afrika afgebouwd en ging mijn eerste eigen RIB op transport om al na drie weken in Nederland te arriveren. Hans en Remko gingen er direct mee aan de slag en nog niet twee weken later, was ik de Koningin te water in mijn schitterende Infanta 5.2. In overleg met Hans heb ik gekozen voor een Evinrude 115 hp en dat maakt deze boot helemaal compleet. Gewoon TOP!

Client Remko Ebbeling.JPG
INFANTA 7.3
Remko Ebbeling

In 2008 kwam ik in contact met Hans Dirkse, omdat ik een RIB nodig had voor de inzet van onze nautische events. Na één jaar de nodige RIB's bij Hans gehuurd te hebben, werd het tijd voor een eigen Infanta. Mijn voorkeur ging uit naar een 520 met 200 pk, maar dit was volgens Hans geen goed ideel. Samen hebben wij toen besloten om de samenwerking te zoeken in de wereld van RIB's. Na 14 jaar zijn we nog steeds compagnons en beleven we samen met onze klanten veel plezier!

Client Hans Dirkse.JPG
INFANTA 7.5
Hans Dirkse

 

Mijn klanten kunnen natuurlijk mooie en aardige verhalen schrijven over ons merk Infanta, maar eerlijk gezegd wil ik ook wel iets kwijt. Vanaf het jaar 2006 tot nu (2022) ben ik zelf ook de trotse bezitter van de moeder van alle Infanta's, namelijk de 7.5. Een allround RIB voor een rustige tour, maar ook voor het nodige geweld en snelheid tijdens onze events van RibX. Nog nimmer heeft deze RIB mij doen verrassen, niet qua vaareigenschappen en niet qua kwaliteit. Het is werkelijk allemaal super. Preek ik voor eigen parochie, jazeker, maar het is wel 'de' waarheid!

bottom of page