ABOUT US

In 2008 zijn wij gestart met ons dealership binnen de Infanta group. Als dealer van Evinrude en Mercury buitenboordmotoren vonden wij dit een perfecte aanvulling op ons assortiment van de Mercury en Valiant RIB's.

Al snel werd het merk Infanta opgepakt door de particuliere markt alsook de commerciële markt. Dit was mede te danken aan de populaire RIB-rally's in die periode. Daarin bleken de Infanta’s plotseling geduchte tegenstanders tussen de gevestigde orde van RIB-racend Nederland. In 2010 wist een Infanta 7.5 zelfs de winst volledig naar zich toe te trekken tijdens het Nederlandse kampioenschap RIB-rally in Scheveningen.
 
Mede door de betrouwbaarheid en enorme stijfheid van de romp, besloot het nautische eventbureau RibX Nederland in 2012 om hun gehele vloot uit te rusten met uitsluitend Infanta materiaal. Dit bood ons de ultieme mogelijkheid om het Infanta product te testen tot het uiterste. Huidig resultaat (2019): alle Infanta RIB's varen nog steeds in vol ornaat op Nederlandse en internationale wateren. 
 
In nauwe samenwerking met Infanta South Africa RIB's zijn elkanders ervaringen en expertises verwerkt in de hele Infanta-lijn en daardoor zijn alle RIB's geheel vrij  zijn van welke kinderziekte dan ook. De romp alsook de tube kunnen nagenoeg alle krachten, zelfs in extreme situaties (hoge golven) verwerken.


 Inmiddels, 11 jaar later, voeren we een brede Infanta modellijn vanaf de 3.10 meter tot en met de  8.50 meter, in vele verschillende uitvoeringen. Omdat we een directe invloed hebben op het bouwproces van onze RIB's, is er nagenoeg sprake van een semi-custom-made RIB.

Kortom, onze Infanta's staan garant voor een kwaliteitsniveau dat zijn weerga niet kent en dit alles tegen een meer dan acceptabele prijs.

 

Wil je nog meer Infanta informatie verkrijgen, geniet dan van alle informatie en impressies op deze website of maak een afspraak voor een kop koffie of thee en ervaar zelf de kwaliteit van een Infanta RIB in eigen persoon.

 

Groeten team Infanta RIB Nederland
 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom