top of page

PROJECTS

PROJECT Infanta 9.0

 

Inmiddels hebben wij maar liefst vier Infanta 9 meter RIB's opgebouwd en enorm veel positieve ervaring opgedaan met deze fantastische schepen.

De eerste 9.0 de 'Black Diamond' is vorig jaar afgeleverd in Bonaire en de tweede 9.0 (White Fury) is dit jaar afgeleverd in France. Beide schepen bleken fantastische vaarkwaliteiten te hebben, waardoor wij besloten hebben om ook dit jaar weer twee Infanta 9.0 RIB's op te bouwen voor een volgende klant. Misschien ben jij dit wel en zo ja, dan kan je hieronder alle vorderingen volgen.

De ene 9.0 meter black-orange RIB gaat uitgevoerd worden met Twin Evinrudes, zijnde 2x G2 300 pk. Deze combinatie wordt voorzien met het bijzonder Evinrude Idock system ofwel je kunt met deze RIB zijwaarts wegvaren vanaf een aanlegplek. Je bestuurt de boot dan heel eenvoudig met een ingebouwde joystick op de console. De andere 9.0 meter black-orange RIB gaat uitgevoerd worden met 2x 300 Yamaha motoren met volledig fly by wire aansturing. Zelfs de hydrauliek heeft bij dit type motor plaats gemaakt met mechanische besturing. Een boot die volledig gereed is om dit decennium de boventoon te voeren binnen de wereld van RIB's.

Hieronder een visueel overzicht van de opbouw van deze mooie RIB met twin Evinrudes

bottom of page