Sales

Infanta 7.5

 

(Loosdrecht 7.2 edition)

 

'Nieuwste' 2020 Infanta RIB, incl. 2020 Evinrude G2 300 pk.

Slechts 55 uur gevaren!

Prijs: € 57.500,-

Zeer snelle, robuuste, onderhoudsvrije en splinternieuwe 2020 INFANTA RIB 7.5 LR, inclusief nieuwe 2020 Evinrude G2 300 pk met fabrieksgarantie tot en met oktober 2025.

Deze robuuste en onderhoudsvrije Infanta is, door zijn rompvorm niet alleen snel in plané, maar daarbij ook enorm stabiel. Een RIB die staat garant voor een levenslange relatie zonder het vervelende onderhoud dat de meeste boten wel kennen. Gewoon aankomen bij de boot, contactsleutel omdraaien en varen!

Zoals bekend hebben deze robuust gebouwde Infanta RIB's een scherpe V-vorm offshore romp. Hierdoor heeft deze Infanta niet alleen zeer snelle en wendbare vaareigenschappen, maar is de RIB ook nog eens geschikt voor alle soorten wateren.

De Infanta is voorzien van 4 jockeyseats, een ruime achterbank (3/4 persoons), consolebank (2 persoons), een ankerzit (1 persoon) en een ruim zonnedek. Hierdoor kan je met deze RIB met maar liefst 12 personen op pad en heeft iedereen een goede zit- c.q. ligplaats. Het maximum aantal personen dat is toestaan conform CE-keuring maar liefst 15 personen.

De Infanta biedt vele opbergmogelijkheden in zowel de achterbank alsook in de console, de jockeyseats, onder het zonnedek, zijbanken voordek en in de ankerruimte.

Deze prijs is inclusief alle toebehoren als stoelen, 180 liter aluminium brandstoftank, XL-console, achterbank, ruim zonnebed, rvs bowrail, extra verstevigde tubes (heavy duty), veiligheidslijnen op tubes, radio en speakers, twee accu's, usb-aansluitingen op console, navigatieverlichting en een zelflozende kuip, dus een bilgepomp is niet langer nodig.