Infanta 9.0 HD

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Prijs: € 132.500 incl. btw

 

 

Bouwjaar: 2021 (nieuw)

Motor(en): 2x Evinrude 300 G2 Etec incl. I-dock system

Vaaruren: 0 uren

'NEW' Infanta RIB 9 meter - Orange edition - 600 pk

 

Deze RIB is uitgevoerd met een grote centerconsole, een luxe sta/zitbank met geïntegreerde uitklapbare tafel , een achterbank, een splash well, een zelflozende kuip, een zee aan opbergruimte en een vloer voorzien van teaklook.

Het diepe V-rompontwerp zorgt voor een comfortabele snelle rit met voldoende lift om elke belading, onder alle omstandigheden aan te kunnen. Kortom, de Infanta 900 HD biedt een oplossing voor elke behoefte! 

Black edition
De laatste foto's betreft de Black edition inclusief T-top. Deze boot is ter impressie, want de Orange edition wordt op exacte wijze opgebouwd! Alleen de kleur van de bekleding is oranje in plaats van zwart.Motorisering

De Evinrude combinatie (2x 300 pk) is voorzien van het ultramoderne I-dock system, waar de boot zelfs zijwaarts kan varen. Enorm handig bij het aanmeren dan wel bij het vertrekken uit een plek met weinig ruimte. De bediening gaat via een joystick, waarmee u de boot in iedere gewenste positie manoeuvreert.


Aanwezige opties

Inclusief: console, leaningpost, ruime luxe achterbank, skibar, bowrail, radio, versterker, speakers (6 stuks), courtesy lights, headlight op skibar, navigatieverlichting, toplicht, usb-aansluitingen op console, Icon Evinrude beeldscherm 7 inch, schakelpaneel in console, drie accu's, aluminium inbouwtank 180 liter, veiligheidslijnen op tubes, teaklook floor, zonnebed, verstevigde tubes (heavy duty), zelflozende kuip, Seastar jackplates, stuurpomp, stuurbekrachtiging, high performance hydraulische slangen, etc.


Uitgebreide omschrijving

Zeer snelle, robuuste, onderhoudsvrije en splinternieuwe 2021 INFANTA RIB 9.0 HD, inclusief nieuwe tweemaal Evinrude G2 300 pk voorzien van Idock system!

Deze robuuste en onderhoudsvrije Infanta is, door zijn rompvorm niet alleen snel in plané, maar daarbij ook enorm stabiel. Een RIB die staat garant voor een levenslange relatie zonder het vervelende onderhoud dat de meeste boten wel kennen. Gewoon aankomen bij de boot, contactsleutel omdraaien en varen!

Zoals bekend hebben deze robuust gebouwde Infanta RIB's een scherpe V-vorm offshore romp. Hierdoor heeft deze Infanta niet alleen zeer snelle en wendbare vaareigenschappen, maar is de RIB ook nog eens geschikt voor alle soorten wateren.

De Infanta biedt vele opbergmogelijkheden in zowel de achterbank alsook in de console, de leaningpost, onder het zonnedek, zijbanken voordek en in de ankerruimte.


Gegevens RIB
Merk: Infanta RIB's
Type: 9.0 HD
Lengte: 9.0 m
Breedte: 2.5 m
Diepgang: 0,60 m
Ledig gewicht: 1.390 kg (exclusief motor)
Registratie: 2021
Rompmateriaal: Polyester
Tubes: High performance Valmex pvc (heavy duty)
Toegestaan aantal personen: 14p


Gegevens motor (twee stuks)
Merk: Evinrude
Type: 300 G2
Lengte: XL (extra langstaart 25 inch)
Ledig gewicht: 250 kg
Vermogen: 300 pk
Registratie: 2021
Topsnelheid: 115 km/u (gps)